De uitvaart, het is een lastig onderwerp maar het moet besproken worden

Sharing is caring!

Levensverzekeringen en uitvaartverzekeringen, hoe zit dat

Hoewel uitvaartverzekeringen een belangrijk onderdeel zijn van elke financiële planning, krijgt dit nooit prioriteit en wordt het vaak als te complex beschouwd om ermee om te gaan. Maar eerder dan later is een levensverzekering een goed idee om erin te investeren, omdat een goed plan niet schadelijk kan zijn voor uw financiën. Zorg er ook voor dat je de overlijdensrisicoverzekering gaat vergelijken.

Hier zijn nog zes mythen, ontmaskerd:

Levensverzekering is te duur

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn er veel zeer betaalbare levensverzekeringsopties beschikbaar. In feite kan een 59-jarige overlevende van een vrouwelijke kanker $ 25.000 aan levensverzekeringen kopen voor $ 43,80 per maand. Voor de prijs van een medium “double double” per dag heeft u het geld om het financiële welzijn van uw gezin te beschermen.

Een levensverzekering is niet nodig als u al levensverzekeringen hebt via uw werkgever

Hoewel levensverzekeringen via werk mogelijk een van de voordelen zijn, is de kans groot dat dit slechts een tijdelijke dekking is. Wanneer je uit elkaar gaat met een werkgever, eindigt in veel gevallen ook je levensverzekering. Dat gezegd hebbende, is het logischer om een ​​levensverzekeringspolis te ontwikkelen die u zal volgen, ongeacht waar u werkt.

Verzekering is nutteloos, tenzij je sterft

Nu we weten dat levensverzekeringen bij uw overlijden geld voor uw gezin kunnen verstrekken, zijn er ook soorten levensverzekeringen die een sleutelrol spelen in uw eigen financiële plan.

Verschillende levensverzekeringspolissen bieden een aantal ‘woonvoordelen’, inclusief toegang tot geld om collegegeld te betalen, hulp bij het betalen van een huis, het financieren van een bedrijf of hulp bij het bereiken van uw pensioenbehoeften.

Zodra u een levensverzekering koopt, kunt u het gewoon vergeten

Het is absoluut noodzakelijk om levensverzekeringen regelmatig te herzien en ervoor te zorgen dat het blijft voldoen aan de behoeften voor u en uw gezin. Het leven verandert altijd en uw verzekeringspolis moet die veranderingen weerspiegelen.

Levensverzekering is een waardevol hulpmiddel dat niet ingewikkeld of moeilijk te begrijpen hoeft te zijn. Wat het moet zijn, is flexibel en betrouwbaar en is logisch voor u, ongeacht uw persoonlijke situatie of behoeften.