Kun je met bedrijven energie opwekken tijdens fitness

Sharing is caring!

Veel bedrijven gaan veel gezonder leven met meer energie

De populariteit van gezondheids- en fitnessdiensten dwingt veel ondernemers om thuisbedrijven te starten.Voor die innovatieve personen, FitBomb, een gepatenteerde fitness-tool, kan de perfecte pasvorm zijn. Maar kun je er ook energie mee opwekken?

Deze “fitness-sauna” stelt mensen in staat om gemakkelijk een hele fitnessruimte aan interne fitnessdiensten te bieden.
David Shurtleff, een gehandicapte veteraan, heeft FitBomb gemaakt als een optie voor mensen die atletische prestaties willen verbeteren, hun gezondheid willen verbeteren of gewoon de gevolgen van veroudering willen verminderen. Hoe ga je dan precies energie vergelijken?

Je kunt een bedrijf ook fit runnen

“Het is alsof je je eigen fitnesscentrum hebt zonder de overhead”, zegt Mr. Shurtleff.
“De FitBomb heeft alles wat je nodig hebt om een ​​bedrijf te starten, met live video-instructies voor … vechtsporten, dans, barre, [en] hete yoga,” zegt hij.
Andere voordelen zijn een gezonde detox en een verwarmde massage.
De combinatie van sauna- en fitnessactiviteiten door infraroodwarmte op te nemen om de spieren te verwarmen, helpt gebruikers om weerstandsoefeningen met hoge intensiteit te maken met minder risico op verwondingen.

Je hoeft niet eens personal trainer te zijn

“Zoals de meeste sportschoolbezitters hoef je zelf niet eens een personal trainer te zijn,” zegt Mr. Shurleff. “Schakel gewoon de Wi-Fi in en uw keuze aan trainingsvideo’s verschijnt onmiddellijk”, legt hij uit.

Als een bewijs van het potentieel om uw bedrijfsresultaten te verbeteren, is Cheryl Murray, een fitnessinstructeur en moeder van twee die een studio in haar kelder hebben opgezet. Binnen enkele maanden verdient ze $ 15.000 per maand voor een combinatie van fitnesstrainingen en deep fascia-massagediensten in de FitBomb.
Andere ondernemers hebben de studio mobiel gemaakt.
Een Canadees team zette een FitBomb op in een vrachtwagen en promootte het met de slogan “FitBomb: Explosive Health & Fitness aan je deur geleverd.” Ze delen de winst met een kleine groep personal trainers.

De aantrekkingskracht ligt in het gemak en maatwerk.

Gepatenteerde functies omvatten bevestigingen met strategisch geplaatste “D” -ringen in de fitness-sauna. Gebruikers koppelen oefeningsbanden aan deze “D” -ringen om een ​​aantal oefeningen uit te voeren. De studio beschikt ook over stretch bars, pull-up bars en de opties om speed bags, bokszakken en andere trainingsaccessoires te plaatsen.
De FitBomb is verkrijgbaar in een Studio-formaat (7 bij 9 voet) en een Solo-maat (6 feet, 5 inches bij 50 inch).

Andere speciale functies zijn touchscreen-controllers die Wi-Fi-video’s activeren op een tv in elke eenheid. Het is handicap-toegankelijk en heeft ook een Power Access System-kaart die is ontworpen om de FitBomb te voorzien van stroom voor een vooraf bepaalde tijd en een aantal activeringen die het gemakkelijker maken om gebruikersactiviteit bij te houden.